Известие

Collapse
No announcement yet.

Как се сменя хидравлична рейка на 155 2.0 8V

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как се сменя хидравлична рейка на 155 2.0 8V

Задължително ли трябва да се свали магарето,и колко струва като труд.

......
    Last edited by dobromirski; d.m.y г., 15:26. Основание: опсссс сори, объркал съм раздела :)

Comment

Може и да е достатъчно само да се отпусне максимално на долу, доколкото позволяват болтовете, но не знам със сигурност. На типото сменявах \сложих от 155\ и неговата я извадих и вкарах само с отпускане, но вътрешните накрайници са му по-къси от алфовите, та не знам със сигурност, дали ще стане. За труд\сваляне-качване\ взимат 100-150 лв по сервизите, според\зависи - хамалогията не е никак малко.
      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Можеш да смениш рейката и без да отпускаш магарето...обаче хурката е голяма
        АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
        FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщение
          Можеш да смениш рейката и без да отпускаш магарето...обаче хурката е голяма
          Как става колега това-как се сваля рейката без да се отпуска магарето?Отгоре може ли,ако се махне смукателния колектор или отстрани евентуално,ако се махне някое от предните колелета?

Comment

Working...
          X